Óratípusok

Agni-jóga

Ha fogyni szeretnél, ha erősödni szeretnél, ha szeretnél hajlékonyabb lenni, megfiatalodni, vagy egyszerűen csak jól érezni magad a bőrödben, akkor az Agni jóga órát neked találták ki! Az Agni jóga 30 jógapóz dinamikus egymásutánja röpke másfél óra alatt, felmelegített teremben.

Astanga jóga

Kezdő gyakorlás, de mégis erőteljes. gyere ha szeretnél erősödni, szeretnél tudatosabb lenni, szeretnél hajlékonyabb lenni, ha szeretnél fejenállni,vagy egy szuper csapatba tartozni  Az Astanga jóga ma is gyakorolt formája T. Krishnamacharya egyik tanítványának, Sri K. Pattabhi Jois-nak köszönhetően vált ismertté az egész világon.

Csípőnyitó vinyasza

A csípőnyitó vinyásza félúton helyezkedik el a kitartott, és a dinamikus jógagyakorlás között. Dinamikus napüdvözletekkel készítjük fel a testet a jógagyakorlásra, majd 8 légzésig kitartott ászanákkal folytatjuk, a végén 10 perces meditációval zárunk.

Jógapilatesz

Az óra bemelegítéssel indul, majd fokozatosan emeljük az intenzitást, beindítjuk az izzadást. Az óra flow jellegű, egy folyamatos áramlás. Mellette belecsempészünk pilátesz elemeket is, erősítünk és nyújtunk egyszerre. Nagy fókuszt kap az órán a core izmok erősítése, több a plank tartás, és a dinamikus erősítés.

Kezdő dinamikus jóga 

Számíts egy lassabb ütemű gyakorlásra. Ahol az ászanákat/testtartásokat pontosan kivitelezzük, nagy szerepet kapnak a gerincmobilizáló, váll és  csípőnyújtó, hát erősítő gyakorlatok. Sokat fogok javítani, segítek, hogy kialakuljon a helyes testtudatod, hogy berögzüljön a helyes ászana kivitelezés. Az órán el fogsz fáradni, de mindig figyelünk majd a határaidra.

Kezdő gerinc központú jóga

Számíts egy lassabb ütemű gyakorlásra. Ahol az ászanákat/testtartásokat pontosan kivitelezzük, nagy szerepet kapnak a gerincmobilizáló, váll és csípőnyújtó, hát erősítő gyakorlatok. Sokat fogok javítani, segítek, hogy kialakuljon a helyes testtudatod, hogy berögzüljön a helyes ászana kivitelezés. Az órán el fogsz fáradni, de mindig figyelünk majd a határaidra.

PowerFlow

Intenzív, teljes testre ható irányzat, keveri a vinyaszaflow, áramló jellegét, a hatha jóga stabilitásával, és precíz kivitelezésével. Az óra 5 kör napüdvözlettel indul, mely a test bemelegítését adja meg, és felfokozza a testhőt. Majd egy  kitartott sorozat következik, melyben  minden ászanát/jógapózt 8 légzésig tartunk ki, az oktató folyamatos segítségével igazításával kísérve.

Vinyasza flow

A vinyasza flow számomra egy belső dallam, ami megszólal a lelkemben a testemben, és kifejeződik a mozgásban. Mindig van egy fő irányvonal, ami mentén haladunk, legyen az lassú belefeledkezős, vagy táncosabb erőteljesebb mozgás, de mindig belülről jön.

Vinyasza flow

Magánóra

Az óra időtartalma 60 perc. A magánóra alkalmával csak veled/veletek foglalkozok, teljes a figyelem, garantált a fejlődés. Az óra alkalmával lehetőség van speciális problémák kezelésére, mozgásszervi bajok, panaszok enyhítésére.

Magánóra

Chandra Krama

Ez a sorozat leveszi a terhet a vállakról és a felsőtestről. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a test alsó felére, a derékra, a csípőre, a medence körüli területekre és a lágy, mégis erős hasi részre.

Chandra Krama