Kezdő gerinc központú jóga

Számíts egy lassabb ütemű gyakorlásra. Ahol az ászanákat/testtartásokat pontosan kivitelezzük, nagy szerepet kapnak a gerincmobilizáló, váll és csípőnyújtó, hát erősítő gyakorlatok. Sokat fogok javítani, segítek, hogy kialakuljon a helyes testtudatod, hogy berögzüljön a helyes ászana kivitelezés. Az órán el fogsz fáradni, de mindig figyelünk majd a határaidra. 

Az óra ráhangolódással kezdődik, majd bemelegítéssel gondoskodunk a testünk ráhangolódásáról is. Utána következik az ászana gyakorlás. Jógapózok pontosan kivitelezve, az oktató folyamatos segítségével, figyelmével. Az óra mindig egy adott témára fókuszál, felépített, lassú gyakorlás, de garantált az elfáradás. Az óra végén relaxációval zárunk, mely 10 percig tart. 

A pontosan kivitelezett gyakorlatok  mellett a sérülés kockázata elenyésző, megtanuljuk használni a testünket, megismerjük az izmok működését. Hosszú távú gyakorlásával garantáltan kialakul a testtudat. A hétköznapokban javul a testtartás, kevesebbet fáj a hát, derék, a vállból oldódik a feszültség. Teljes testre ható gyakorlás, megújulás.

Időtartama 1óra 10perc.