Rólam

A jógával már nagyon korán, kamasz koromban ismerkedtem meg, rögtön szerelem volt első látásra. 2015-ben született meg a gondolat, hogy oktatni is szeretném. Azóta elvégeztem a dinamikus jóga oktatóit, és Tatán kezdtem el oktani, megszületett a második szerelem. Majd a tudásvágytól hajtva elvégeztem 2017-ben az Atma Center oktatói képzését, melyben vinyasza flow, agni jóga, és yin jóga oktató lettem. A tanulás nem állhatott meg, jópár workshop, majd az astanga oktatói tanfolyam következett 2018-ban. Azóta is folyamatosan, és töretlen lelkesedéssel tanulok, imádom más szemszögből látni a jógát, ezért is végeztem el a Mandala jógastúdió vinyásza flow oktatóképzését 2018-ban, és Mobility tréningjét 2019-ben. Az astanga yoga mindig is nagy szerelem volt, ebben az évben részt vettem Laruga Glaser workshopját is. 2020-ban meditációs oktatóképzésen vettem részt. 2022-ben elvégeztem a haladó gerincjóga oktatóképzést a Mandala jógastúdióban, valamint a Vinyasza krama oktatóképzését a Sarasvati Jógaközpontban.  Számomra a tanulás mindig új élményeket, ismereteket, új barátságokat rejt. Mindig olyan oktatókat igyekszem választani akik inspirálnak, és meggyőződtem szakmai tudásukról. Fontos számomra, hogy mindig vigyázzak a vendégeimre, tanácsaimmal előmozdítsam a fejlődésüket.

Szeretem a haladó órákat, szeretem a kihívásokat, és szeretek tanulni. Fontos nekem, hogy a vendégeim biztonságban legyenek, és szeretem látni a fejlődésüket. Oktatásomban előtérbe kerültek a lassabb, kezdőbb órák is, hiszen azt látom, ezzel tudok a legtöbbet segíteni. Ezeken az órákon nagy hangsúlyt kap a helyes kivitelezés, és a sok igazítás. Nagyon fontos számomra, hogy a vendégek megtapasztalják a jóga jótékony hatásait a mindennapokra nézve.

Nem számít, hogy kezdő vagy haladó, most ismerkedik a jógával, vagy már régi gyakorló, mindenkit szeretettel várok az óráimon, remélem hamarosan találkozunk.